Contact
Contact
Socials

Over ons

LED verlichting speciaal voor aquaria.

JMB Aqua Light

Over ons

Wij bieden al geruime tijd LED verlichting aan voor Aquaria, Terraria, Palludaria, etc. Zo hebben wij LED verlichting met SMD/RGB en Power LED's. Het uitgebreide assortiment is ontstaan door de wensen en feedback vanuit de winkelier en consument. De meest populaire lijn is onze vernieuwde JMB Power LED V2.0. Deze lijn is al bijna 10 jaar op de markt, begonnen als V1.0, V1.1, V1.2, etc tot het product dat het momenteel is. Deze lijn heeft zich continue aangepast aan de wensen vanuit de markt. Tevens zijn wij momenteel bezig met een nieuw type verlichting, waarover wij in een verder stadium meer zullen gaan vertellen. De vraag voor deze aankomende nieuwe lijn is ontstaan door de inmiddels vele vraag vanuit de winkelier. Alle verlichting die wij in ons assortiment voeren is dimbaar voor een mooie zonsopgang, zonsondergang en/of complete dag simulatie.

impressie

Ons verhaal

Een klein stukje over ons verhaal en onze toekomst visie.

1

Het begin

Het idee voor het ontwikkelen van goede LED verlichting is ontstaan vanuit de hobby, het kweken en houden van Cichliden (Tanganyika). Om de energie kosten te drukken, zijn wij op zoek gegaan naar LED verlichting. Op dat moment was er zeer weinig beschikbaar wat aan onze eisen voldeed. Na vele samples en testen, kwamen wij uiteindelijk terecht bij de fabriek die tot op de dag van vandaag nog steeds onze LED verlichting produceert. In dit hele proces zijn wij tevens bezig geweest om zo biotoop correct mogelijk te werk te gaan. Dit heeft geresulteerd in een aantal segmenten, namelijk; Amazon, Community, African Cichlids en Reef.

2

Nieuwe LED verlichting

Door de jaren heen is het product continue aangepast tot het product wat het hedendaags is, namelijk de JMB V.2.0. Dit product heeft zich jaren geleden al bewezen en door de toename van het aantal lumen/watt zal deze positie zich alleen maar sterken. Tevens hebben wij momenteel een nieuwe lijn op het oog, door de sterke wens vanuit de winkelier. Deze lijn zal in 2021 op de markt komen en zal een zeer sterke efficiëntie hebben, zoals u van ons mag verwachten.

3

Toekomst visie

De toekomst van JMB Aqua Light zal een uitbreiding krijgen van minimaal 1 nieuwe lijn in 2021 en 2de nieuwe lijn in 2021 of 22. Welke dat worden, kondigen wij aan zodra wij uitgetest zijn en de eerste voorraad zending onderweg is naar ons centraal magazijn. Tevens willen wij onze communicatie middelen nog beter inzetten ter ondersteuning van de winkeliers en consumenten. Denk hierbij aan het intensiveren van Social Media en mailings.